Veganský „tvarohový“ dezert

A opět recept z kategorie „mám chuť na nějaký jogurt nebo ochucený tvaroh“. Dobrou alternativou k tvarohu (a to i do pečení) je tofu rozmixované s rostlinným mlékem… je méně tučný a navíc plný bílkovin 😉

tvaroh

Ingredience:

1 ks tofu

trochu rostlinného mléka

třtinový cukr nebo jiné sladidlo

ovoce, ovocná šťáva z kompotu, kakao, příp. jiná ochucovadla

Speciální nářadi:

tyčový mixér

Postup:

Zmíněné ingredience mixujeme do hladka. Podle konzistence přidáváme postupně mléko, aby tvaroh nebyl ani řídký, ani příliš hustý.

Advertisements

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s

%d bloggers like this: